CON

2020'ye Cigna Dijital Okuryazarlık Semineri ile veda ettik

2020'ye Cigna Finans Dijital Okuryazarlık Semineri ile veda ettik

Z Zorlu bir yılı keyifli bir eğitim ile geride bırakmış olmanın pozitif enerjisini ve coşkusunu yaşıyoruz. 2020'ye "garip bir yıldı iyi ki geride kaldı" derken 2021'ın de şahsına münhasır geçeceğine dair ilk ibareleri görmeye başladık bile. Hadi bakalım...

Aralık ayında Cigna Türkiye işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz seminerde, müşterimizin uzaktan çalışan personelinin hem çalışan olarak hem de ebeveyn olaran dijital Dünya'daki riskler hakkında farkındalığını arttırmaya çalıştık. Katılımcılardan gelen olumlu geri bildirimleri paylaşırken seminerimizde en çok ilgi çeken konulara da kısaca bir değinelim istedik:

  • Türk internet kullanıcısının dijitale çok süratli uyum sağlamasının neden ve örnekleri,
  • Bilgisayar korsanları artık şirket sunucularına saldırmak yerine uzaktan çalışan personelin kullandığı cihazları hedef almayı tercih ediyor. Aslında çok basit detaylara dikkat ederek riskleri ciddi oranda düşürebilirsiniz.
  • Sosyal Mühendislik bu amaca ulaşmak için en sık tercih edilen yöntem. Size çok masum gelen bir teklif; sizin, sevdiklerinizin, şirketinizin güvenliği için ciddi riskler oluşturabilir.
  • Uzaktan eğitim nedeniyle dijital dünyada çocuklarımız belki bizden daha çok risk altında. Bağımlılık, dijital zorbalık ve internetin makul saatler içerisinde kullanılmasını sağlayabilmek için gerekli araçlar çok yakınımızda.
Dijital Okuryazarlık ve Dijital Ebeveynlik seminerlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Uzaktan çalışan personel için hem özel hayatlarında hem iş hayatlarında fark yaratacak ipuçları ve araçlar hakkında faydalı bilgiler veriyoruz.

Cigna veya tam ünvanıyla Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik A.Ş., QNB Finansbank ile Dünyanın büyük sigorta şirketlerinden olarak kabul edilen Cigna'nın Türkiye'de faaliyet gösteren bir emeklilik ve hayat sigortası şirketi. Bireysel ve kurumsal müşterilere BES, ferdi kaza ve hayat sigortası branşlarında çözümler sunuyor.