DDM

HDI Sigorta Acentelerinin Dijital Dönüşüm Projeleri için Smartnet’i tercih etti

HDI Sigorta Acentelerinin Dijital Dönüşüm Projeleri için Smartnet’i tercih etti

H Herkese Merhaba;

Yeni bir haftaya güzel bir haberle başlayalım istedik. Smartnet ailesi olarak yeni markamız HDI Sigorta A.Ş.’ye hoş geldin diyoruz.

HDI Sigorta, HDI International AG, Almanya’nın 3. büyük sigorta grubu olan ve dünyanın 150 ülkesinde hizmet veren Talanx AG bünyesinde yer alıyor. HDI Sigorta AŞ, Türkiyede de yüzlerce acentesiyle yurdun her noktasında hizmet sunan sigorta sektörünün önemli oyuncularından birisi. HDI Sigorta, İç Anadolu, Marmara, Ege, Güney Anadolu, Karadeniz, Akdeniz, Orta Anadolu Bölge, İstanbul Bölge, Samsun Bölge Müdürlükleri ve uzman acenteleriyle birlikte, üstün hizmet ve yeni ürünlerini sigortalılarına sunuyor.

Smartnet olarak SmartDDM projesi ile HDI sigorta acentelerinin dijital dönüşümünde hizmet verecek olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Mayıs ayında “"Sigortacılık Kapsamında Değerlendirilecek Faaliyetlere, Tüketici Lehine Yapılan Sigorta Sözleşmeleri ile Mesafeli Akdedilen Sigorta Sözleşmelerine ilişkin yönetmeliğin" Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla, Sigorta şirketlerinin acente ağlarının, dijitaldeki görünürlüğünün artmasının yanı sıra bu platformlardan müşterilerine teklif ve poliçe sunma becerilerine sahip olmalarını önemi de artmış oldu. Bu bağlamda işbirliğimizin HDI Sigorta acentelerinin daha geniş kitlelere ve poliçe üretim kapasitesine ulaşmasına yardımcı olacağına inancımız tam.