DDM

HDI Sigorta Dijital Yol Arkadaşım Projesini Hayata Geçirdi

HDI Sigorta Dijital Yol Arkadaşım Projesini Hayata Geçirdi

H HDI Sigorta’nın acenteleri için hazırladığı Dijital Dönüşüm iş ortaklarını desteklemeyi amaçlayan Dijital Yol arkadaşım Projesinin ilk bacağını canlıya aldık.

Bu proje kapsamında pandemi ve izolasyon nedeniyle tüketicilerin daha da fazla vakit geçirdiği dijital platformlarda, HDI sigorta acentelerinin görünürlüğünü destekleyerek arttırmayı hedefliyor.

HDI sigorta, katılımcı acentelerine projeye özel olarak hdi.com.tr alan adı altında web sitesi ve e-posta adresleri tahsis ediyor.

En yeni trend ve en yüksek kullanıcı deneyimi hedeflenerek tasarlanan bu yeni web sitelerinde, tüketiciler HDI Sigorta acenteleri tarafından sunulan HDI ürünleri hakkında en güncel bilgi ve açıklamalara cihaz bağımsız ulaşabilecek. Lokasyon bazlı yapılan arama motoru sonuçlarına odaklı hazırlanan SEO altyapısı ile sigorta ürünleri hakkında farkındalığa sahip tüketicilerle HDI Sigorta acentelerini tahsis edilen bu web sitelerinde buluşturmayı amaçlıyor.

Yazılım sürecinde gerçekleştirilen HDI Sigorta Acente Direkt entegrasyonu ile katılımcı HDI acenteleri web siteleri üzerinden online olarak satın alınan poliçeleri de kendi partajları üzerinden takip edebilecekler. Böylelikle acenteler web sitesi üzerinden satın alınan poliçelerden de prim kazanmaya devam edecekler.

HDI Sigorta yol arkadaşım projesi kapsamında acentelerin sadece görünürlük değil aynı zamanda online müşteri kazanımı ve poliçe üretimi konusunda da destek vererek sektördeki diğer uygulamalardan ayrışıyor.

Acenteler kendilerine tahsis edilen bu web siteleri aracılığıyla reklam yatırımı yaparak daha fazla yeni ve potansiyel müşterilere ulaşabilecekler.

HDI Sigorta Dijital Yol Arkadaşım projesi katılımcı HDI acentelerine dijital sigortacılık donanım ve becerilerini geliştirerek daha geniş bir yelpazede HDI deneyimini tüketicilere taşımayı hedefliyor.