DDM

Audi Dijital Dönüşüm Projesi Başladı

Audi Dijital Dönüşüm Projesi Başladı

H Her markanın kurumsal kimliğine özel güncellenebilir ve yönetilebilir web site hizmetlerimizi bayilerin yakından tanıması için Smartnet ekibi olarak Audi Türkiye’nin Bodrum’da düzenlediği bayi toplantısına katıldık.

Projemizi bayilere daha iyi anlatabilme fırsatı bulduğumuz bayi toplantısında, Audi bayilerini dijital dönüşümün önemi hakkında bilgilendirdik.

Otomotiv Dünyasında Büyük Değişim

Audi bayileri artık dijital dünyada yerini almaya başlıyor. SmartDDM (Digital Dealer Management) projesi kapsamında Audi bayi web sitelerini çok yakın zamanda yayına alıyor olacağız. Bayileri dijital dünyada neler yapabilecekleri hakkında bilgilendirdiğimiz toplantıda SEO, Google reklamları ve web sitesi yönetimi ile 360 derece dijital dönüşüm hizmetlerimizi paylaştık.

Profesyonel bir dijital dönüşüm ajansı olarak yıllardır hizmet sunan firmamız, markaların satış ve pazarlama hedeflerine ulaşması için markanın bayilerine kurumsal kimliklerine uygun web site tasarımı yanında reklam hizmeti de veriyor. Sosyal mecra yönetimi, IOS ve Android uygulama çalışmaları, web tabanlı yazılım ve tasarım hizmetleri ve SEO ve Web alanlarında danışmanlık hizmetleri ile bayilerin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

SmartDDM projesi, bayi/acente ağı olan kurumsal şirketlerin merkez, bayi ve müşteri trafiğinin takip ve denetimini sağlamaktadır. Bayiler kurumsal web sitelerine sahip olmakta, SmartDDM sisteminde tüm web site içerikleri merkezi olarak yönetilmektedir.

Web siteleri şirketin kurumsal kimliğine yakışır bir şekilde hazırlanır. Site içerikleri ve güncellemeler merkezi olarak yönetilir. Çağrı merkezi hizmeti ile bayilere teknik konularda destek verilir. Kampanya ve haber duyuruları tüm bayi ve acentelerin web sitelerinde eş zamanlı olarak yayına alınır.

Binlerce online siteyi alanında uzman kadrosu ile yöneten SmartDDM, bayilerin dijital dünyada hak ettiği yeri almalarını sağlayarak sektörde önemli bir hizmeti yerine getirmektedir.